Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanlığı, basın mensupları ile kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi. Sonrasında basın mensuplarına partinin ilçe başkanları tanıtıldı.  İlçe başkanları tanıtıldığı sırada “Hepimiz İYİ Parti mağdurlarıyız” ifadesi dikkat çekti.

Basın mensuplarına açıklama yapan Gelecek Parti İl Başkanı Şenol Cin; “Çalışmalara başladık. Gelecek Partisi her gün bir yerse olacak. Güzel bir çalışma yapacağız. İyi bir teşkilatçıyım.” dedi.

Hedefleri hakkında bilgi veren Cin, “Hedefimiz Zonguldak’a yeni yüzler kazandırmak. Bugüne kadar çok güzel işler başardık Çaycuma’da. Zonguldak’ta da aynı şeyi başaracağımıza inancım tam. Siyaset gönül işidir. Biz iktidara yürüyeceğiz. Sadece üye bazında değil dışarıdan katılımın çok olacağı bir kongre olacak. Kongreler partinin düğünüdür. Biz görselliğinde ön olanda olmasını istedik.” dedi.

Yerel seçimler ile ilgili konuşan Başkan Cin, “İl genel meclisinde kendi logomuzla gireceğiz. Belediye de ittifak olabilir ancak güzel başvurular olursa tek başımıza gireceğiz.” İfadesini kullandı.

Başkan Cin, konuşmasının son kısmında, “Umudumuzun yüksek olması gerekiyor. Sürpriz bir adayımız var. Eğer kabul ederse ya kilit bir parti olacağız ya da Zonguldak Belediyesi’ni alacağız. Toparlayıcı bir siyaset yapacağız. Ayrışmadan yana değiliz. Ben burada 1026 kişiden sorumluyum.” dedi.

Külünk’ten bomba iddialar: ‘Cumhurbaşkanına sahte anketler sunuldu!’ Külünk’ten bomba iddialar: ‘Cumhurbaşkanına sahte anketler sunuldu!’

Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Editör: Murat Barutçu