31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerine kısa süre kala, partiler aday tanıtımlarını sürdürüyor. Bu kapsamda Gelecek Partisi Zonguldak belediye başkan adayının Şendoğan Yavuz olduğunu açıkladı. 

Zonguldak’ta ABİDE heyecanı! 13-17 Mayıs’ta gerçekleşecek Zonguldak’ta ABİDE heyecanı! 13-17 Mayıs’ta gerçekleşecek

Kent merkezinde bir kafede yapılan aday tanıtım toplantısında Başkan Adayı Yavuz basın mensuplarına tanıtıldı. 

Aday tanıtım toplantısında konuşan Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanı Şenol Cin, 31 Mart seçimleri için bir çok adayla görüştüklerini ancak şahısların diğer partileri tercih ettiklerini söyledi. Başkan Cin, “ isteğimiz tüm belde ve belediyelerde belediye başkan adayı çıkarmaktı ama olmadı. En son görüştük ve kendi içimizden birini aday olarak çıkarmaya karar verdik. Göreve Şendoğan kardeşimiz talip oldu. Medeni cesaretinden dolayı kendisini kutluyorum. Zonguldak için dışarıdan bir aday aramadık. Genel merkezden de aday gönderilmek istendi ancak kabul etmedik. Saadet Partisi ittifak için oturalım dedi, kabul etmedik. Birkaç partiyle daha görüştük onu da kabul etmedik. Zonguldak‘ta kendi yağımmızda kavrulacağız dedik.” dedi

Gelecek Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Şendoğan Yavuz da yaptığı açıklamada, “Benim arabam, yatım, katım yok. Mangal gibi yüreğim, cesaretim var.  O yüzden 19 Mahalle, 1500 Sokak’tan tüm sandıklardan sadece kendi oyum da çıksa ben bu davadan hiç vazgeçmeyeceğim. Gelecek Partisi olarak biz de varız dedik. Biz Zonguldak’ta kendi sesimizi, gücümüzü, birlik ve beraberliğimizi göstermek istiyoruz.” ifadelerine yer verdi. (Haber: Fadime Yılmaz Elma)

şendoğan yavuz-2

şendoğan yavuz

Editör: Muhammet