Esenyurt'ta, 28 yaşındaki gece bekçisi İbrahim Cin'in evinde şüpheli bir şekilde ölü olarak bulunduğu bildirildi. Cin'in cenazesi, olay yerine çağrılan görevliler tarafından Adli Tıp Morgu'na sevk edildi.

Olay, saat 21.30 sıralarında Esenyurt Mehterçeşme Mahallesi'ndeki 1945 Sokak üzerinde meydana geldi. Beylikdüzü Gürpınar Polis Merkezi Amirliği'nde bekçi olarak görevli olan 28 yaşındaki İbrahim Cin'in ailesi, kendisine ulaşamadı. Bunun üzerine aile üyeleri, Cin'in yaşadığı eve geldi ve kapısını çaldı, ancak cevap alamadılar. Endişelenen yakınları, bir çilingir yardımıyla eve girdi. Ancak içeride İbrahim Cin'in yüzüstü bir şekilde yatakta olduğunu gördüklerinde büyük bir şok yaşadılar. Hemen sağlık ekiplerine ihbar yapıldı ve olay yerine ulaşan ekipler, İbrahim Cin'in yaşamını yitirdiğini tespit etti.

Cin'in burnunda ve yatağında kan izleri bulunması üzerine durum daha da şüpheli hale geldi. Olay yerine çok sayıda polis ekibi yönlendirildi ve olay yeri inceleme ekipleri, dairede detaylı bir çalışma yaptı. Ancak İbrahim Cin'in ölüm nedeni henüz netlik kazanmamış durumda. Cenazesi, görevliler tarafından Adli Tıp Morgu'na götürüldü ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Yetkililer, Cin'in ölümündeki şüpheli durumu araştırmak için çaba harcıyorlar. (İHA)

2023-08-03_23-28-17

Düğünde maganda dehşeti! Hamile kadın  vuruldu, bebeği öldü Düğünde maganda dehşeti! Hamile kadın vuruldu, bebeği öldü

2023-08-03_23-28-01

Editör: Muhammet