Zonguldak’ın en yoğun noktalarından biri olan Gazipaşa Caddesi’nde kaydedilen görüntüler, sokak hayvanları konusunu yeniden tartışmaya açtı. Görüntülerde, caddenin farklı noktalarında bir araya gelen çok sayıda sokak köpeği dikkat çekti.

Duruma tepki gösteren M.S. isimli bir vatandaş, “Zonguldak'ta, şehrin kalbi olan en işlek caddesinde it sürüsü! 1 yıl önce burada ısırılıp kuduz aşısı olmuştum. Değişen bir şey yok!” diyerek yetkililere çağrıda bulundu.

Sokak hayvanlarının korunması ve aynı zamanda halk sağlığının gözetilmesi gerektiğini savunan vatandaşlar, konuyla ilgili acil çözüm talep etti.

1Fbfdbfa D5D8 44C3 B655 8Bf277Dca99E

Whatsapp Image 2025 03 13 At 10.45.03 (2)

Zonguldak’ta kış geri vites attı! Hava soğuyor, yağmur geliyor Zonguldak’ta kış geri vites attı! Hava soğuyor, yağmur geliyor

Muhabir: Fadime YILMAZ ELMA