Gazipaşa Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Engelsiz Yaşam Merkezi’nde engelli bireylere yönelik anlamlı bir eğlence programı düzenledi.

Etkinlik kapsamında müzik eşliğinde keyifli anlar yaşanırken, yaş pasta, kurabiye, kola ve fanta gibi ikramlarla gün renklendirildi. Dernek Başkanı Erhan Çınar, “Engelli bireylerle çeşitli oyunlar oynadık, birlikte yaş pastayı üfledik ve onların bize hediye ettiği küçük sürprizlerle gün daha da anlam kazandı. Programımıza Sakatlar Derneği de davet edildi ve katılımlarıyla etkinliğimizin değeri bir kat daha arttı” dedi.

Çınar, etkinliğin amacını da şöyle özetledi: “Engelli bireylerin sosyal hayata katılımını güçlendirmek, birlikte güzel bir gün geçirmek ve dayanışma kültürünü büyütmek amacıyla bu programı düzenledik. Gazipaşa Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak, toplumun tüm kesimlerine dokunan projeler üretmeye ve dayanışmayı güçlendirmeye devam edeceğiz.”

Bağış rekortmeninden kabak tatlısı tarifi
Bağış rekortmeninden kabak tatlısı tarifi
İçeriği Görüntüle

Whats App Image 2025 11 27 At 14.30.50

Whats App Image 2025 11 27 At 14.30.50 (2)

Whats App Image 2025 11 27 At 14.30.50 (3)

Whats App Image 2025 11 27 At 14.30.50 (5)

Whats App Image 2025 11 27 At 14.30.50 (1)

Kaynak: Haber Merkezi