Ramazan ayının başlangıcından bugüne kadar Gazipaşa Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 173 aileye kumanya yardımı gerçekleştirdi.

Dernek Başkanı Erhan Çınar, yaptığı açıklamada, "Mübarek Ramazan ayı öncesinde hazırlıklarımızı tamamlayıp Ramazan ayının ilk günü çalışmalara başladık." dedi. Çınar, "19 mahallede yürüttüğümüz çalışmalar sonucunda, başkanımız, yöneticilerimiz ve üyelerimizin katılımıyla ihtiyaç sahibi ailelere ramazan kumanyalarını teslim ettik ve son güne kadar da sahada olacağız." şeklinde konuştu.

Ayrıca, Çınar şunları ekledi: "Ramazanın başlangıcıyla birlikte, durumları önceden tespit ettiğimiz ve tarafımıza ulaşan 173 ihtiyaç sahibi aileye kumanya ve alışveriş çeki yardımında bulunduk. Ayrıca, ziyaret ettiğimiz ailelerin anlık ihtiyaçlarını da karşılamaya çalıştık. Yardımlarımızı ulaştırırken önceliğimiz, ailelere yardımların saygıyla ve rencide etmeden ulaşmasıdır. Bu süreci başarılı bir şekilde yürüttüğümüze inanıyoruz. Mahallelerde sevgiyle karşılanıp misafir edilmemiz, motivasyonumuzu artırıyor. Gazipaşa Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak kumanya etkinliğimiz son güne kadar devam edecektir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz."

Gazipaşa Yardım Ramazan 26 2

Gazipaşa Yardım Ramazan 26 1

Gazipaşa Yardım Ramazan 26 4

Ayşegül Kara; Eczacı varsa hayat var Ayşegül Kara; Eczacı varsa hayat var

Gazipaşa Yardım Ramazan 26 3

Muhabir: Ersen Berk Çelik