Vali Hacıbektaşoğlu, KEİPA üyelerini ağırladı Vali Hacıbektaşoğlu, KEİPA üyelerini ağırladı

Daha önce de sıklıkla gündeme taşınan Gazi Ortaokulu önünde bulunan rampaya sağlı-sollu olacak şekilde bırakılan otomobiller, diğer araçlara ve yolda yürüyen yayalara zor anlar yaşatıyor. Özellikle okul giriş ve çıkış saatlerinde yaşanan öğrenci yoğunluğunun da artmasıyla birlikte içinden çıkılmaz bir hal alıyor.

Sabah saatlerinde üst yoldan gelen panelvan model bir araç rampada dönerken, tam dönüş yolunda bulunan ve hatalı park yapan bir aracın engeline takıldı. Dakikalarca oradan kalan ve arabanın kayma riskine karşı geri geride çıkamayan araç için çevredeki vatandaşlar seferber oldular. Araç çıkamayınca, hem aşağıdan hem de yukarıdan gelen araçlar kuyruk oluşturdu.  Yolun kapanmasına neden olan aracın sahibi ise bir süre sonra büyük bir rahatlıkla gelerek otomobilini bulunduğu yerden kaldırdı.

Dün ise aynı yolda, yine hatalı park nedeniyle iki kişi arasında gerginlik yaşandı. Yolun sonunda bulunan otoparka çıkmak isteyen bir sürücü, yolun kenarına bırakılan araç yüzünden ilerlemekte güçlük çekti. Araç sahibinin gelmesinin ardından, ilerleyemeyen şahıs “Burası babanızın yolu mu? Ne hakkınız var insanları bu şekilde mağdur etmeye? Ben nasıl otopark parası veriyorsam sizde verdin.” Şeklinde ifadelerle tepkisini gösterdi.

Whats App Image 2024 04 16 At 11.00.24 (1)

Whats App Image 2024 04 16 At 11.00.24

Whats App Image 2024 04 16 At 11.00.23

Muhabir: Fadime YILMAZ ELMA