2. Lig Beyaz grupta, ligde kalma mücadelesi veren Zonguldak Kömürspor, geçen Pazar günü Beyoğlu Yeniçarşıspor maçında atılan gol sonrası tribünde gözyaşı döken 87 yaşındaki Bilal Aykın’a forma jestinde bulundu.

Şampiyon takım son haftaya kaldı... Ya Esenler Erokspor, ya da Vanspor Şampiyon takım son haftaya kaldı... Ya Esenler Erokspor, ya da Vanspor

Soğuksu mevkiinde kendisine ait elektronik dükkanı işleten Bilal Aykın, Ankara Demirspor maçı hazırlıkları için Fener sahasında yapılan haftanın ilk antrenmanına davet edildi. Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk’le birlikte geldiği antrenmanda, teknik sorumlu Barış Şeref ve futbolcularla bir araya gelen Aykın, Zonguldak Kömürspor’a olan sevgisini anlattı.

Ufak yaşlardan bu yana takip ettiği Zonguldak Kömürspor’un durumuna üzüldüğünü dile getiren Bilal Aykın, takımın ligde kalması için gece gündüz dua ettiğini kaydetti. Aykın, "Bu hafta bizi çok mutlu ettiniz. Bu mutluluğumuzun sürmesini istiyorum. Cumartesi günü Ankara Demirspor'la oynayacağınız maçı kazanmasınızı istiyorum. Canınızı dişinize takın ve benim 3 puan alın gelin" dedi.

Konuşmasının ardından futbolculara başarı dileğinde bulunan Bilal Aykın’a, Başkan Harun Demir ve Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk tarafından arkasında isminin yazılı olduğu 67 numaralı Zonguldak Kömürspor forması, şapka, atkı ve kombine bilet hediye edildi.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ