Zonguldak’ta, 10 yılı aşkın süre yaptığı futbol saha komiserliğini kısa bir süre önce bırakarak yıllardır hayalini kurduğu müzik sektörüne adım atan 46 yaşındaki Nihat Ayaz, söz ve bestesi kendisine ait olan “Unutma Yeter” adlı şarkısına klip çekti. Zonguldaklı klip yönetmeni Yağuz Yağız’ın katkılarıyla çekilip Muammer Yıldırım Music Production etiketiyle yayınlanan klip ile sektöre hızlı giriş yapan Ayaz’ın performansı büyük beğeni topladı.

Gençlik Spor İl Müdürlüğü’ndeki asli görevinin yanı sıra saha komiseri olarak görev yaptığı amatör ve profesyonel futbol ligi maçlarında tanınan Nihat Ayaz tiyatro, sinema ve müziğe aşırı bağlı biri.

2012 yılında Belediye Kültür Merkezi (BKM) Oyun Grubu’na dahil olarak “Artiz Mekbeti”, “Ay Işığında Şamata”, “Vatan Kurtaran Şaban”, “Bana Bir Şeyhler Oluyor”, “Şahları da Vururlar” adlı oyunlarda sahne alan Ayaz, diğer taraftan da ilgi duyduğu sinema alanında kendi imkanlarıyla amatör olarak kısa filmler çekmeye başladı.

Senaryo ve yönetmenliğini kendisinin yaptığı sinema alanında  “Güven”, Okul”, “Emek”, “Uyuma”, “Boyacı Sandığı”, “Karaelmas”, “Zirve” ve “Umut” adlı kısa filmler çeken Ayaz’ın sosyal sorumluluk anlayışına yönelik filmleri, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın destekleriyle Hak-İş tarafından yapılan Uluslararası Hak-İş Kısa Film Yarışması’nda birçok kez ödüle layık görüldü.

Tiyatro ve sinemadaki başarısının ardından özgüven kazanan Nihat Ayaz, bu kez 30 yıllık hayalini gerçekleştirmek için müzik sektörüne adım attı. Ayaz, söz ve bestesi kendisine ait olan “Unutma Yeter” adlı şarkısına, Zonguldaklı klip yönetmeni Yağuz Yağız’ın katkılarıyla klip çekti.

Zonguldak’ın farklı mekanlarında çekilen klip, Netd Müzik you tube kanalı ve sosyal medya platformlarında dönmeye başladı.

Kalplere hitap eden duygusal şarkı ve klibiyle müzik sektörüne hızlı bir giriş yapan Nihat Ayaz, yine söz ve bestesi kendisine ait olan diğer şarkılarına da klip çekip sektördeki yükselişini sürdürecek.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Screenshot_1Screenshot_2Screenshot_3

Editör: Hüseyin EKİNCİ