Süper Amatör Lig’de geçen sezon Gelikspor forması giyen 23 yaşındaki stoper Uğur Kılıç, 2023-2024 sezonu için Süper Amatör Ligin yeni takımı Gökçebeyspor’la anlaşmaya vardı.

Kozlu Taşkömürüspor, Kilimli Belediyespor, Zonguldak Kömürspor ve Trabzon İdmanocağı’nın ardından geçen sezon Gelikspor’da forma giyen Uğur Kılıç, mavi-beyazlı takımda sergilediği performansla başarılı bir sezonu geride bıraktı.

Üst üstte ikinci şampiyonluğa çok yakın... Taner Çalova’dan büyük başarı Üst üstte ikinci şampiyonluğa çok yakın... Taner Çalova’dan büyük başarı

Savunmadaki sorumluluğunu eksiksiz yerini getiren, hücumda zaman zaman hem kafa, hem de duran toplardaki becerisiyle takıma katkılar sağlayan Uğur, özellikle kaleyi cepheden gören frikiklerde isabetli şutları ve golleriyle öne çıktı.

Savunma hattında tercih ettiği temaslı oyunla rakip oyunculara fırsat vermeyen ayrıca isabetli pas ve şut yüzdesiyle istatistik veri rakamlarını sürekli yukarıda tutan genç stoper, ilk kez formasını giyeceği Gökçebeyspor’da bu verileri yukarıya çıkarıp yeni takımında kendisine güvenen hiç kimseyi mahcup etmek istemiyor.

Uzun aradan sonra mücadele edeceği Süper Amatör Ligde kalıcı olmak isteyen Gökçebeyspor, Uğur Kılıç transferiyle güçlendirdiği savunma hattı ve diğer mevkilere, önümüzdeki günlerde takviyeleri sürdürecek.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ