BARÜ DHFR enzimi farklı yöntemlerle yeniden geliştirilecek BARÜ DHFR enzimi farklı yöntemlerle yeniden geliştirilecek

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Atılım Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Ateş’i, faaliyette bulunan fabrikaları ve fabrika çalışanlarıyla ziyaret etti.

Başkan Fırıncıoğlu, hayata geçirmeyi planladığı Bartın’a vizyon katacak olan projeleriyle ilgili de bilgi vererek Atılım Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Ateş ile sanayi sitesinin sorunları hakkında istişarelerde bulundu.

Ziyaretleri sonrası değerlendirme yapan Başkan Fırıncıoğlu; “Atılım Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Necmi Ateş’i ziyaret ederek, Sanayi Sitesi’nin sorunlarını değerlendirdik. Hayata geçirmeyi planladığımız şehrimize vizyon katacak olan projelerimizle ilgili de bilgi verdik. Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Siteleri gerçekten büyük önem taşıyor. Mevcutları korumanın yanı sıra sayılarının artması ve Filyos Projesine entegre hale getirilmesi şart. Bu bilinçle de yeni dönemde Akmanlar bölgesinde belirlediğimiz noktada Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Sitesi inşa edeceğiz. Bu projemiz şehrimizin sanayi ve iş dünyasına önemli bir katkı sağlayacak, iş imkânları yaratacak ve ekonomimize canlılık kazandıracak. Ziyaretimizde bizlere gösterdiği misafirperverlik için değerli Başkanımıza ve çalışan kardeşlerimize teşekkür ediyor, burada faaliyette bulunan tüm işyerlerine hayırlı işler diliyorum. Şehrin daha yaşanabilir bir yer haline gelmesi için çözüm önerilerini değerlendirerek, yeni projemizle ilgili detaylı bilgiler verdim. Hep birlikte şehrimizi daha yaşanabilir ve ticaretin canlı olduğu bir yer haline getireceğiz. Bunu birlikte başaracağız” dedi.

Whats App Image 2024 03 14 At 11.23.18

Whats App Image 2024 03 14 At 11.23.17

Kaynak: Haber Merkezi