Süper Amatör Lig’in yeni takımı Filyos Ateşspor’da 3’üncü Taner Çalova dönemi başladı. Kulüp Başkanı Barış Kumbas ve yönetim kurulu, takımı üst üstte iki yılda iki lig birden atlatarak Süper Amatör Lige çıkaran Taner Çalova’yla yeniden anlaşmaya vardı.

Taner Çalova antrenörlüğünde 2022-2023 sezonunda İkinci Amatör Küme, 2023-2024 sezonunda Birinci Amatör Küme şampiyonlukları yaşayan Filyos Ateşspor, 6 yıl aradan sonra döndüğü Süper Amatör Ligde kalıcı olmak istiyor.

Şampiyonlukla biten sezonun ardından 2024-2025 sezonu yapılanması için hiç vakit kaybetmeyen Filyos Ateşspor yönetimi, “şampiyon antrenör” Taner Çalova’yla yeniden anlaşmaya vardı. Genç jenerasyonun başarılı ismiyle 3’üncü dönem için el sıkışan Başkan Barış Kumbas ve ekip arkadaşları, antrenör işinin halledilmesiyle birlikte transfere yöneldi.

TFF 3. Lig: Pazarspor: 2 - Karabük İdmanyurdu: 2 TFF 3. Lig: Pazarspor: 2 - Karabük İdmanyurdu: 2

Antrenör Çalova’nın alınmasını istediği futbolcuları yeni sezon kadrosuna katacak olan yönetim, bütçenin oluşturulmasıyla birlikte transfer bombalarını bir bir patlatacak.

İlk iki şampiyonluğun ardından 3’üncü döneme başladığı Filyos Ateşspor’da şampiyonluk serisini sürdürmeyi hedefleyen Taner Çalova, 6 yıl aradan sonra mücadele edilecek Süper Amatör Ligde şartları sonuna kadar zorlayıp Filyos halkına ve taraftara bir şampiyonluk sevinci daha yaşatmak istiyor.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ