18Temmuz 2023 günü Zonguldak Belediyesince yıkım ihalesinin gerçekleştirildiği Fevkani Köprü için mahkeme yoluna gidilecek.

Bu konuda bir açıklama yapan Belediye meclis üyesi Atınç Kayınova daha önce de dava yoluna başvurmuş olduklarını aktardı.

Kayınova ayrıca ihale harici tutulan bir başvuru sahibinin 7 milyon lira teklif vermiş olduğunu da sözlerine ekleyerek “bu durumda belediyenin 3 buçuk milyon lira civarında bir zararı söz konusudur” dedi.

Bu arada köprünün tapusunun belediyede olduğu belirtiliyor ancak buranın geçmiş dönemde EKİ tarafından bir protokolle belediyeye devredilmiş olduğu da biliniyor.

Köprünün bakım ve onarımının belediyeye ait olduğunu belirten böyle bir protokolün belediyeye yıkım yetkisi vermediği de öne sürülüyor.

Ayrıca Fevkani Köprünün birçok kereler korunma altına alınması için başvuruda bulunduklarını belirten Atınç Kayınova bu başvurularının koruma kurulu tarafından reddedildiğini bunun da köprünün yıkılmaması için işlerini zorlaştırdığını belirtti. (Sermet Aksu)

WhatsApp-Image-2023-07-19-at-14.31.48

Ekmek zammı belli oldu:  İşte yeni fiyatı! Ekmek zammı belli oldu: İşte yeni fiyatı!

Zonguldak’ta kan donduran olay! İç çamaşırında spermleri bulundu! Zonguldak’ta kan donduran olay! İç çamaşırında spermleri bulundu!

Motosiklette ehliyet karmaşası Motosiklette ehliyet karmaşası

Harun Akın: ‘Zonguldak bu maçın şike olduğunu ortaya koymak için mücadele vermeli’ Harun Akın: ‘Zonguldak bu maçın şike olduğunu ortaya koymak için mücadele vermeli’

Başkandan fırıncılara tepki: Vatandaşı düşünen yok! Başkandan fırıncılara tepki: Vatandaşı düşünen yok!

Editör: Murat Barutçu