Survivor All Star yarışmacılarının finale çakarlı ve sirenli lüks bir araçla gitmeleri sosyal medyada büyük tepki topladı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, konuya ilişkin sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, “Araç sürücüsüne idari para cezası verildi ve çakar/siren tertibatı söktürüldü” dedi.

İstanbul'da düzenlenen Survivor All Star finaline, yarışmacılar Sahra Işık, Yağmur Banda ve Damla Can, çakarlı ve sirenli bir lüks araçla katıldı. Yarışmacıların bu araçla yolculuk ettikleri anları sosyal medya hesaplarından paylaşmaları ise büyük tepki çekti. Sahra Işık’ın, araca takılan siren ve çakarlarla trafiğe müdahale ettiği görüntüler özellikle dikkat çekti.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, sivil trafik ekiplerinin olayla ilgili çalışmaları sonucunda aracın sürücüsünün mevzuata aykırı olarak çakar ve siren kullanıldığı tespit edilip cezalandırıldığını belirtti. Yerlikaya, “Araç sürücüsüne idari para cezası uygulanmış ve çakar/siren tertibatı söktürülmüştür. Görevi sırasında sadece ambulans, itfaiye ve polis araçlarının trafikte önceliği vardır. Usulsüz çakar kullanan ve trafikte üstünlük taslayanlara asla müsaade etmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

1024Xauto

Cbupwh Aga2 J U Xp N3.Mp4 Snapshot 00.05.696

2024 06 15 09 18 05

"Binbir surat" kız hırsızlar, polisden kaçamadı "Binbir surat" kız hırsızlar, polisden kaçamadı

Kaynak: Haber Merkezi