Geçen sezon devre arasında Zonguldak Kömürspor’dan ayrılarak 3. Lig temsilcisi Iğdır FK’ya transfer olan Eyüp Akcan, yeni sezonda yeniden Iğdır ekibiyle anlaştı. Şampiyonlukla büyük pay sahibi olan 21 yaşındaki merkez orta sahanın bonservisini Fenerbahçe’den alan 2. Ligin yeni temsilcisi, bitmek tükenmek bilmeyen enerjisiyle takıma dinamizim katan istikrarlı futbolcuyla yeniden anlaşmaya vardı. Kariyerine Iğdır FK ile devam edecek olan Eyüp Akcan, yarım sezon aradan sonra yine 2. Ligde boy gösterecek.

2021-2022 sezonunda geldiği Zonguldak Kömürspor’da toplamda 1,5 sezon geçiren Eyüp Akcan, kırmızı-lacivertli formayla 40’ı ilk onbir olmak üzere 50 resmi maç oynamıştı.

Zonguldak Kömürspor’a veda edip transfer olduğu Iğdır FK’da yarım sezonda 12’si ilk onbir 14 maçta görev alan Eyüp, 3.Lig temsilcisinde bin 85 dakika süre aldı.

Yarım sezonluk kısa serüvene bir şampiyonluk sığdırarak kariyer geçmişine kupa ilave eden genç orta saha, 2023-2024 sezonunda Iğdır  FK ile sürdüreceği kariyerine bir şampiyonluk kupası daha katmak istiyor.

SPOR SERVİSİ

Ali Efsat farkı... Yarı final rövanşında da boş geçmedi, Yenimahalle’yi finale taşıdı: 1-1 Ali Efsat farkı... Yarı final rövanşında da boş geçmedi, Yenimahalle’yi finale taşıdı: 1-1

Editör: Hüseyin EKİNCİ