Ereğli'de otomobil ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı Ereğli'de otomobil ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı

Aksaray Haber - Aksaray ilinde meydana gelen trafik kazasında, motosikletin önünde seyreden tıra çarpması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de ağır yaralandı.

Kaza, gece saatlerinde Aksaray E-90 Kara Yolu Konya Caddesi istikametinde gerçekleşti. Olaya göre, Emirhan Pınarbaşı (20) yönetimindeki plakasız motosiklet, E-90 Kara Yolu'nda Ankara'dan Konya istikametine seyir halinde olan 31 ADJ 252 plakalı tıra arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü yola savrulurken, motosikletin arkasında yolcu olarak bulunan İbrahim K. (18) ise refüje savruldu. Kazayı gören diğer sürücüler hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine yönlendirildi.

Polis ekipleri kara yolunda güvenlik önlemleri alırken, sağlık ekibi yaralılara ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Yaralılar, ağır durumda olan motosiklet sürücüsü Emirhan Pınarbaşı ve arkadaşı İbrahim K., ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Ancak tüm çabalara rağmen motosiklet sürücüsü Emirhan Pınarbaşı hayatını kaybetti. İbrahim K.'nin durumu ise ciddiyetini koruyor.

Kaza yapan futbolcu 3 günlük yaşam savaşını kaybetti Kaza yapan futbolcu 3 günlük yaşam savaşını kaybetti

Kazaya karışan tır sürücüsü polis ekiplerince gözaltına alındı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı. İHA

Motosiklet otomobille çarpıştı: 1 yaralı Motosiklet otomobille çarpıştı: 1 yaralı

Motosiklet ile otomobil kavşakta çarpıştı! Motosiklet ile otomobil kavşakta çarpıştı!

Motosiklet kaza yerinden 300 metre ileriye fırladı Motosiklet kaza yerinden 300 metre ileriye fırladı

AW004237_01

AW004237_02

Editör: Virda Şahin