Süper Amatör Lig takımlarından Devrek Belediyespor, lider olan kadrosuna takviye yaptı. Kırmızı-Beyazlı kulüp, futbolseverlerin Zonguldak Kömürspor ve Kozlu Belediyespor’dan hatırlayacağı 34 yaşındaki tecrübe Fatih Deniz’i kadroya dahil etti. Takımla çalışmalara başlayan ve “nokta atış transfer” olarak nitelendirilen Deniz, hafta sonu Gelikspor’la oynanacak önemli maçta kadroda yer alacak.

Başarı dolu bir kariyere sahip Fatih Deniz, Devrek Belediyespor’la birlikte 5’inci Zonguldak dönemine başlayacak. Deniz, 2011-2012 sezonunda Kozlu Belediyespor, 2012-2013 ve 2013-2014 sezonlarında Zonguldak Kömürspor, 2021-2022 sezonunda bir kez daha Kozlu Belediyespor forması giymişti.

Kozlu Belediyespor'da yaşadığı 2021-2022 şampiyonluğunun ardından İstanbul'da 1877 Alemdağspor, Ulubey Belediyespor ve Taç Spor formaları giyen Fatih, ikinci yarıyla birlikte Devrek Belediyespor’un başarısı için ter dökecek.

Süper Amatör Ligde 12’nci haftayı lider unvanla geride bırakan Devrek Belediyespor’a güç katacak olan Fatih Deniz, kırmızı-beyazlı forma altında bir şampiyonluk daha yaşamak istiyor.

Yarı final maçı biran da final değeri kazandı... Kazanan takıma Bölgesel Amatör Lig şansı doğacak Yarı final maçı biran da final değeri kazandı... Kazanan takıma Bölgesel Amatör Lig şansı doğacak

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ