Anahtar takımı evde ihtiyaç duyulan, takım çantası veya hobi odasında bulunması gereken ürünlerin başında gelir. Arıza, tadilat, montaj gibi durumlarda her zaman lazım olur. Musluk değiştirirken, raf montajı yaparken, bisiklet, bakımı ve tamirinde somunları sıkmak/gevşetmek için uygun numaralı anahtar kullanmak gerekir.

Tamir Ustası Kurbağacık Anahtar

Diğer adı İngiliz anahtarı olarak da bilinmektedir. Çok yaygın kullanım alanı olup, en sık sıhhi tesisatlarda boru, cıvata sıkma/gevşetme ve sabitleme işlerinde öne çıkar. Üzerinde biri hareketli diğeri sabit iki tırnak bulunur. Ortasındaki vidalı kısım döndürülerek hareketli tırnak açılıp kapanır ve istenilen mm ayarı yapılır. 13,19,27,30,33,43 ve 54 mm ölçülerinde bulunur. Kolay taşınabilir olması ve farklı mm ayarları yapabilmesi özelliği ile onarım/bakım gerektiren tüm işlerde tercih edilir.

Cırcır Anahtar ile Her Noktaya Kolay Ulaşın

Cırcır bir diğer deyimle mandallı ve lokma anahtar çeşitleri sanayi, atölye ve evlerde çok işe yarar. Sıkma ve gevşetme esnasında içinde bulunan dişlerin oynaması ile cırcır sesi çıkar. Kullanımı oldukça kolaydır. Somun/cıvata üzerinden kaldırmadan kullanım imkânı sunar. Ayrıca mafsallı modelleri ile elinizin giremediği noktalara kadar erişerek işlem yapılmasını sağlar.

Kilitli Kapıları Açan Maymuncuk Anahtar

Taşındığınız kiralık dairede veya kendi evinizde bulunan oda kapılarının üzerinde anahtar olamayabilir veya kaybetmiş olabilirsiniz. Çözüm çok da uzak değil, Koçtaş online alışveriş ile maymuncuk anahtar sahibi olabilirsiniz. 11-13 mm olarak iki farklı ebat seçeneği ile çift yönlü kullanılabilir. %95 olasılıkla iç kapılarınızı açıp, kilitleyebilirsiniz.

Tek Bir Akıllı Anahtar ile Bütün İşler Keyif Verici Olabilir

Akıllı anahtar hem elektrik hem de hırdavat işerinde olmak üzere iki farklı seçeneğe sahiptir. Biz önce hırdavat yani el aleti olarak kullanılanı inceleyeceğiz. Akıllı pense ve çok fonksiyonlu lokma kitleri 80 parça ürünün işini yapabilir. Sadece 600 gram ağırlığındaki akıllı pense 8-32 mm aralığındaki cıvata ve somunlarda kullanılır. Akıllı lokma seti ise çift taraflı döner lokma aparatları ile 48 fonksiyonu bir arada yapma imkânı taşır. 8mm-19mm arası tüm somunlarda kullanılır. Her iki üründe çelik yapısı ve ergonomik şekli ile hayatınızı kolaylaştırmak için tasarlanmıştır.

Endüstriyel Mutfaklarda İdeal Sanayi Tipi Bulaşık Makineleri Endüstriyel Mutfaklarda İdeal Sanayi Tipi Bulaşık Makineleri

Elektrikte Kullanılan Anahtar Priz

Grup prizlerin üzerinde bulunan ve ışıkları yakmaya yarayan düğme olarak bilinen anahtar el aletlerinden çok değişiktir. Grup prizlerde prizin fişini çekmeden elektriği kesmeye yarar. Işıklı olup elektriğin varlığını gösterir. 2’li, 3’lü, 4’lü ve 6’lı grup prizlerde bulunur. Işıkları yakmakta kullandıklarımız, farklı estetik görünümlerde tekli, çiftli ve üçlü sıva üstü tipleri mevcuttur. Işıklı olan çeşitleri ışıklar sönük olduğunda kolay fark edildiğinden ışığı nereden açacağınızı kolayca bulursunuz.

Takım Çantanızın Yıldızı

Yıldız anahtar takımı farklı şekillerde bulunur. Birçoğu çift taraflı olabileceği gibi tek taraflı olanlar da mevcuttur. Çift taraflı olanların bir tarafı içi çatal diğer tarafı çentikli daire şeklindedir. Cırcırlı olan modelleri de vardır. Tek olarak satıldıkları gibi takım olarak da satılır. Takımlar 6mm’den 22 mm'ye kadar 12’li olarak satılır. Krom-Vanadyum çelik yapısı ile aşınmaya ve korozyona dayanıklıdır. Uzun yıllar sağlam bir şekilde kullanılabilir.

Anahtar Takımı Seti Seçenekleri

Set olarak temin etmek hem hesaplı olur hem de taşıyıcı organizer aparatı sayesinde her yere götürebilirsiniz. Özellikle mesleği ustalık olanların sürekli yanlarında olan ürünlerdir. Seçim yaparken kaliteli olmasına dikkat edilmeli. Bazı ürünler bir iki cıvata sıktıktan sonra ağızları aşınarak işlevini yerine getirme kabiliyetini yitirirler. Bu yüzden aradığınız el aletlerinin kaliteli ve ekonomik olanlarına ulaşmak için siz de Koçtaş web sitesini ziyaret edebilir istediğiniz setleri ve farklı aksesuarları hemen sipariş edebilirsiniz.

Editör: Seyma Kaya