Alev alev evlenme teklifi! Alev alev evlenme teklifi!

Antalya Haber - Antalya'da ilginç bir evlenme teklifi gerçekleşti. Bir genç, trafikte kavga ediyormuş gibi yaparak sinir krizi geçiren kız arkadaşına sürpriz bir teklifte bulundu. Olay, sosyal medyada paylaşıldı ve büyük ilgi gördü.

Antalya'da yaşandığı iddia edilen bu olayda, bir damat adayı trafiğe kavga sahnesi hazırlayarak dikkat çekti. Diğer sürücülerin gözleri önünde yerde dayak yiyormuş gibi davrandı. Sevgilisi, ilk başta kavgayı ayırmaya çalıştı, ardından ise büyük bir kriz geçirerek panikledi. Genç kızın göz yaşları içinde olduğu görüldü. Bir süre sonra ayağa kalkan genç adam, hızla yanına giderek elindeki yüzükle sevgilisinin karşısında diz çöktü. Konfetilerin patlamasıyla genç kızın şokunu atlatmaya çalıştığı anlar kaydedildi.

Bu sıradışı anların sonunda genç kız, sevgilisinin romantik teklifini kabul etti. Bu unutulmaz anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi ve sosyal medyada paylaşıldı. Olayın videosu, birçok kişi tarafından izlendi ve beğenildi. İHA

Sahilde sürpriz evlilik teklifi! Sahilde sürpriz evlilik teklifi!

"Hayalimdeki evlilik teklifinin ötesinde bir teklif gerçekleşti" "Hayalimdeki evlilik teklifinin ötesinde bir teklif gerçekleşti"

Halk oyunları gösterisinde kız arkadaşına evlenme teklifi etti Halk oyunları gösterisinde kız arkadaşına evlenme teklifi etti

AW004741_07

AW004741_06

Osmanlı kasabasındaki saklı güzellik Osmanlı kasabasındaki saklı güzellik

AW004741_05

AW004741_03

AW004741_04

AW004741_02

AW004741_01

Editör: Virda Şahin