Çaycuma'daki kazadan acı haber! 1 bebek öldü, 4 yaralı Çaycuma'daki kazadan acı haber! 1 bebek öldü, 4 yaralı

Düğüne sayılı günler kala damadın alatıldığını öğrenmesi tüm planları altüst etti. Aldatıldığını öğrenen damat, yaşadığı şoku atlattıktan sonra müstakbel eşine unutulmaz bir intikam planı hazırladı.

İsmail Haniye’nin 3 oğlu ve 3 torunu öldürüldü İsmail Haniye’nin 3 oğlu ve 3 torunu öldürüldü

Damat, evlenmesine bir gün kala gelin tarafından aldatıldığını öğrendi ve bu acı gerçeği içine sindirmek zorunda kaldı. Ancak sessizliğini koruyan damat, düğün töreninde beklenmedik bir sürprizle karşılaşmak istedi.

Düğüne kadar her şey normal gibi görünse de, damat düğün gününde konuklara unutulmayacak bir sürpriz yapma kararı aldı. Davetlilerin eğlendiği bir anda geniş bir ekrana yansıtılan video klip, herkesi şoke etti. Görüntülerde, gelinin nişanlısı olmadığı anlaşılan bir adamla yasak bir ilişki yaşadığı anlar açıkça görülebiliyordu.

İkilinin düğünden bir gün önce otelde gizli bir buluşma ayarladığı ve ilişkilerinin ortaya çıktığı görüntüler, damat tarafından tüm davetlilere izletildi. Gelin, tüm sevdiklerinin önünde utanca boğularak hızla salonu terk etti. Yaşananlar sonrasında düğün, büyük bir skandalla sona erdi. (Haber Merkezi)

Öfkeli eş genelevi bastı! Bulamayınca cinsel birliktelik yaşadığı kadını dövdü Öfkeli eş genelevi bastı! Bulamayınca cinsel birliktelik yaşadığı kadını dövdü

damadın intikamı-2

damadın intikamı

damadın intikamı-4

Editör: Muhammet