Sakarya’nın Yukarıhüseyinşeyh Mahallesi’nde dün sabah saatlerinde, Gelecek Partisi İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Emine Ercandoğdu (38), emekli polis memuru Tuncay Gülenç'in (55) evinin önünde silahla vurulmuş halde ölü olarak bulunmuştu. Olayın şüphelisi olduğu düşünülen Tuncay Gülenç’in geçen sene vefat eden oğlunun mezarı başında silahla kendini vurarak intihar ettiği iddia edilmişti.
Ekiplerin olaya ilişkin inceleme ve araştırma çalışmaları sürerken Ercandoğdu’nun 2020 yılında pandemi koşulları nedeniyle boş olan tramvayda zumba yaptığı görüntüler ortaya çıktı. 2020 yılında haber yapılan görüntülerde Bağcılar'dan Kabataş'a giden tramvayda müzik eşliğinde dans ettiği görülen Ercandoğdu, o dönem yaptığı açıklamada, “Zumba ve fitness eğitmeniyim. Tramvayda çekmiş olduğum video tam bir çılgınlıktı. Telefonu kız arkadaşıma vererek müziği açarak beni çeker misin zumba yapacağım dedim. ‘Ne diyorsun sen deli misin dedi'. Zaten tramvay bomboştu birleri görür endişesine kesinlikle kapılmadan kendimi müziğe verdim ve dans ettim. Çünkü zumba benim için bir aşktır o esnada kimse binmedi. Binmiş olsa herhalde onlarla beraber devam ederdim diye düşünüyorum” ifadelerini kullanmıştı.
Öte yandan Gelecek Partisi İstanbul İl Kadın Kolları’ndan da Emine Ercandoğdu’nun vefatına ilişkin mesaj yayınlandı.(İHA)

Feci kaza kamerada: Kaldırımda yürürken hayatından oldu Feci kaza kamerada: Kaldırımda yürürken hayatından oldu

Yarım saat önce bakımını yaptırdığı motosikletiyle ölüme gitti Yarım saat önce bakımını yaptırdığı motosikletiyle ölüme gitti

1070912740_240_0_960_540_1920x0_80_0_0_cac7934739cf79bf065dd4fb24f1efb8

Editör: Muhammet