Sakarya’nın Akyazı ilçesinde, 76 yaşındaki Tosun’a ait evde yapılan incelemede alt katın tamamen çöplerle dolu olduğu tespit edildi. Vatandaşların ihbarı üzerine belediye ekipleri iş makineleri ve kamyonlarla ev ve bahçede biriken çöpleri tahliye etti. Çalışmalar sırasında polis ve zabıta çevrede güvenlik önlemleri alırken, sağlık ekipleri olası durumlara hazır bekledi.

KAMYONLAR DOLUSU ÇÖP ÇIKARILDI

Kamyon Kasasından Düşen İşçi Yaralandı
Kamyon Kasasından Düşen İşçi Yaralandı
İçeriği Görüntüle

17-18 Şubat tarihlerinde yaklaşık 20 kamyon çöp evden çıkarıldı. Operasyon, mahalle sakinleri ve ekipler tarafından dikkatle yürütüldü.

TALİHSİZ KAZA

Çöp temizliği sonrası Tosun, İnönü Mahallesi’ndeki bir ambarın çatısını tamir etmek için çıktığı sırada düşerek ağır yaralandı. Bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Tosun, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Evinden Kamyonlar Dolusu Çöp Çıkarılan Adam Çatıdan Düşerek Hayatını Kaybetti (4)

Evinden Kamyonlar Dolusu Çöp Çıkarılan Adam Çatıdan Düşerek Hayatını Kaybetti (1)

Evinden Kamyonlar Dolusu Çöp Çıkarılan Adam Çatıdan Düşerek Hayatını Kaybetti (3)

Evinden Kamyonlar Dolusu Çöp Çıkarılan Adam Çatıdan Düşerek Hayatını Kaybetti (5)

Kaynak: İHA