Fuhuş yapan üniversite öğrencisi AIDS’li çıktı! Kimlere bulaştırdı, şehri korku sardı Fuhuş yapan üniversite öğrencisi AIDS’li çıktı! Kimlere bulaştırdı, şehri korku sardı

Sonu mutlu değil karakolda bitti! 25 kadın yakalandı Sonu mutlu değil karakolda bitti! 25 kadın yakalandı

Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu (TİHEK), bekara ev kiralamak istemeyen ev sahibine "Ayrımcılık yasağını ihlal" gerekçesiyle 5 bin 958 lira idari para cezası verdi.

TİHEK'in kararına göre, Ankara'da yaşayan B.C.H, bir internet sitesinde gördüğü kiralık ev ilanı için emlakçıyla iletişime geçti ve ön koşullarda anlaştı. Ancak sonrasında ev sahibinin bekara evini kiralamak istemediği yanıtını aldı.

Ayrımcılık yapıldığı iddiasıyla TİHEK'e başvuran B.C.H, emlakçıyla yaptığı görüşmenin ekran görüntüsünü delil olarak sundu. Görüntüdeki yazışmalarda emlakçının, "'Bekar olmasın' dedi, konuşuyoruz ev sahibi ile" mesajını attığı görüldü.

Kenevirden üretilen çantalar Amerika’da Kenevirden üretilen çantalar Amerika’da

TİHEK'in kararında, herkesin kanunlar önünde eşit olduğu ve Anayasa'nın 10'uncu maddesinde, "Herkes, dil, ırk, renk, cinsiyet, siyasi düşünce, felsefi inanç, din, mezhep ve benzeri sebeplerle ayırım gözetilmeksizin kanun önünde eşittir." hükmünün yer aldığı anlatıldı. (Haber merkezi)

Bayram İkramiyesini kim ne kadar alacak? İşte Tüm Detaylar Bayram İkramiyesini kim ne kadar alacak? İşte Tüm Detaylar

Komşu cinayeti! Fotoğraftaki o bebek 20 yıl sonra katili oldu Komşu cinayeti! Fotoğraftaki o bebek 20 yıl sonra katili oldu

Editör: Muhammet