Müdürlerin makam araçları ne olacak? Müdürlerin makam araçları ne olacak?

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında ele alınan düzenleme kapsamında, Aile ve Gençlik Bankası'nın derhal kurulması ve bankanın faaliyete geçmesiyle birlikte seçim vaatlerinin gerçekleştirilmesi istendi. Erdoğan, konuyla ilgili yaptığı son dakika açıklamasında, "Gençlerimize fırsat tanıyalım. Mehmet Bey (Mehmet Şimşek) cep telefonu, ücretsiz internet ve gençlik bankası konuları üzerinde çalışıyor. Gençlere verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz. Seçim meydanlarında konuşulanları hayata geçirelim. Meclisin yeni yasal zeminin hazırlanması ve yasanın çıkarılması gerekiyor" şeklinde ifade kullandı.

Aile ve Gençlik Bankası'nın kurulmasıyla birlikte ev hanımlarının emeklilik sürecine destek sağlanacak ve başvurular başlayacak. Ev hanımları, emekli olmak istediklerinde başvurularını yapabilecekler. Başvurunun ardından, prim ödemelerinin üçte biri devlet tarafından karşılanacak. Kalan ödeme ise ev hanımları tarafından yapılacak ve yaş ve prim şartlarının sağlanmasının ardından emeklilik hakları kazanacaklar. (Haber Merkezi)


Arazi kavgasında kan aktı: Kardeş kardeşi vurdu! Arazi kavgasında kan aktı: Kardeş kardeşi vurdu!

140 ameliyat geçiren madenci taburcu oldu: Mucize Kurtuluş! 140 ameliyat geçiren madenci taburcu oldu: Mucize Kurtuluş!

Kozlu sahil yolunda kaza: 4 yaralı Kozlu sahil yolunda kaza: 4 yaralı

TTK'da iş kazasında yaralanmıştı; Hüseyin Eroğlu hayatını kaybetti TTK'da iş kazasında yaralanmıştı; Hüseyin Eroğlu hayatını kaybetti

Editör: Murat Barutçu