Şehit Ateşi Zonguldak'a Düştü! Şehit Ateşi Zonguldak'a Düştü!

Zonguldak Haber – Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde cuma, cumartesi ve pazar günü düzenlenecek etkinlikler,  Piyade Uzman Çavuş Mustafa Sezer’in şehit olmasının ardından ileri bir tarihe ertelendi. 
Pençe-Kilit Operasyonu’nda bölücü terör örgütü mensuplarının taciz ateşi sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mustafa Sezer’in şehadeti nedeniyle Cuma, cumartesi ve Pazar günü Ereğli’de düzenlenecek etkinlikler ileri bir tarihe ertelendi. 
Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde, terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz ateşi sonucu şehit olan askerlerimizin cenazeleri nedeniyle Cuma, Cumartesi ve Pazar akşamı gerçekleşmesi planlanan Amfi Tiyatro Yaz Etkinliklerimizi, Kdz. Ereğli Trabzonlular Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve Kdz.Ereğli Kars Kafkas Folklör Derneği Başkanlarımız ile aldığımız ortak kararla daha ileri bir tarihe erteliyoruz.
Şehit askerlerimiz arasında yer alan Kozlulu hemşehrimiz Uzman Onbaşı Mustafa Sezer'e ve askerlerimize Allah'tan rahmet; kederli ailelerine ve milletimize başsağlığı; yaralanan askerlerimize acil şifalar diliyorum.” dedi. Haber Merkezi

Kontrolden çıkan motosiklet devrildi, sürücüsü yaralandı Kontrolden çıkan motosiklet devrildi, sürücüsü yaralandı

Şehit Mustafa Sezer'in cenaze töreni ne zaman? Şehit Mustafa Sezer'in cenaze töreni ne zaman?

Şehit evinde büyük acı! Şehit evinde büyük acı!

Editör: Virda Şahin