Merkez Hakem Kurulu’ndan (MHK) Zonguldaklı B klasman hakem Eren Gökmen’e bir önemli görev daha. Kurul, bu sezon Spor Toto 1. Ligde 4’üncü hakem, Rezerv Ligde düdük hakemi olarak görev verdiği Gökmen’i bu kez 2. Lig müsabakasına atadı. B klasmanın tecrübeli düdük hakemi, 14 Eylül Çarşamba (yarın) günü yöneteceği maçla bu sezon 2. Ligde ilk kez görev alacak.

B klasman kategorisinin önemli hakemleri arasında yer alan Eren Gökmen, Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan hafta arası görevlendirmesi doğrultusunda Kırmızı grupta Uşakspor ile GMG Kastamonuspor arasında oynanacak 4’üncü hafta maçında düdük çalacak. Gökmen’in görev yapacağı müsabaka, yarın saat 16.30’da Uşak 1 Eylül Stadı’nda oynanacak.

Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren iki takım arasında oynanacak zorlu müsabakada Zonguldaklı klasmanın yardımcılıklarını, Kayseri bölgesinden B klasman yardımcı hakemleri Osman Baruk ile Recep Güneş yapacak. Karşılaşmanın 4’üncü hakemi, Kırıkkale’den C klasman hakemi Uğurcan Gökler.

Zonguldaklı klasman, Uşakspor-GMG Kastamonuspor maçıyla bu sezon ki 3’üncü görevine çıkacak. Gökmen, 2022-2023 sezonunun ilk görevini Spor Toto 1. Ligde Boluspor ile Altınordu arasındaki maçta 4’üncü hakem olarak, ikinci görevini de Medipol Başakşehir-Yukatel Kayserispor arasındaki oynanan Rezerv Ligde orta hakem olarak yapmıştı.

Bu arada Eren hoca, 2. Ligde en son 2021-2022 sezonunda Afjet Afyonspor ile Sivas Belediyespor arasında 17 Nisan’da 1-1 berabere biten maçı yönetmişti.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi