Ereğli'nin sevilen isimlerinden Kenan Atlı, Samsat Çiğköfte bayiliğini alarak ilçeye yeni bir lezzet durağını kazandırdı. Öğlen saatlerinde düzenlenen açılış törenine AK Parti İlçe Başkanı Avukat Mücahit Andiç, CHP İlçe Başkanı Ali Kocamanoğlu, Atlı'nın yakın dostları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış öncesi yapılan duadan sonra kurdele kesim töreni gerçekleşti. Kurdeleyi AK Parti İlçe Başkanı Andiç ve CHP İlçe Başkanı Kocamanoğlu birlikte kesti. Ardından katılımcılara çiğköfte ikram edildi.

Açılış töreninde bir konuşma yapan Kenan Atlı, "Bugün çok mutlu ve heyecanlıyım. Samsat çiğköfte salonunu Ereğli halkına kazandırmanın gururunu yaşıyorum. Müftü Mahallesi İbrahim Efe Sokak no:8 adresinde hizmet veren salonumuzda, taze ve kaliteli malzemelerle hazırlanan lezzetli çiğköftelerimizi sizlerle buluşturacağız. Bu vesileyle katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Açılış töreninin ardından Samsat çiğköfte salonu öğrencileri ağırladı. Öğrenciler, çiğköfte ikramının ardından hatıra fotoğrafı çektirdi. (Haber Merkezi)

samsat-ereğli-(5)

samsat-ereğli-(2)

samsat-ereğli-(3)

samsat-ereğli-(1)

Fabrikadan yayılan kötü koku mahalleliyi sokağa döktü Fabrikadan yayılan kötü koku mahalleliyi sokağa döktü

Editör: Murat Barutçu