Zonguldak İl Genel Meclisi, Nisan ayının dördüncü birleşimini, Başkan Necdet Karaveli yönetiminde gerçekleştirdi. Meclis üyelerinin yanı sıra Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Kokulu ve Encümen Müdürü Enis İbas da toplantıya katıldı.

Tarak gemisi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor Tarak gemisi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Toplantıda, açılış ve yoklama sonrasında alınan kararlar oybirliğiyle kabul edildi. Gündemin önemli maddelerinden biri, Devlet Memurları Kanunu'na tabi personelin kadro ve derecelerinin düzenlenmesiyle ilgiliydi. Ayrıca, İl Özel İdareleri Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmelik gereği işçi kadrolarının düzenlenmesi de ele alındı ve ilgili komisyonlara yönlendirildi.

Diğer bir gündem maddesi ise, Kdz. Ereğli İlçesi'ne bağlı bir köyün bağımsızlığı talebiydi. İlgili komisyon raporlarına dayanarak, köyün bağımsızlığına ilişkin talep kabul edildi.

Toplantıda ayrıca, İskenderli ve Akköy köylerine yönelik içme suyu projeleri ve orman izinleri konuları ele alındı. Bu konularla ilgili olarak komisyon raporları değerlendirilerek oy birliğiyle kabul edildi.

Son olarak, Kozlu Belediyesi'nde görev yapan bir personelin atanmasıyla ilgili bilgilendirme yapıldı.

Muhabir: Ersen Berk Çelik