MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında “'Yeni yüzyılda, 100 il, 1000 ilçeden müteşekkil idari yapısıyla gücüne güç katmış bir Türkiye'yi inşa ve ihya etmemiz mümkündür...' diyerek 19 ilçenin bu sene il yapılabileceğinin sinyallerini verdi.

Bahçeli'nin bu açıklamaları sonrası hükümetin 2023 senesi veya sonraki yıllarda bazı ilçeleri il konumuna getireceğine yönelik bir sinyal olarak algılandı. Türkiye'de il olmayı bekleyen birçok ilçe bulunmaktadır.

Potansiyel olarak il olmayı bekleyen ilçeler arasında Karadeniz Ereğli (93), Bodrum, Fethiye, Nazilli, Akhisar, Bandırma, İskenderun, Alanya, İnegöl, Çorlu, Tarsus, Siverek, Erciş, Kozan, Ünye, Polatlı, Yüksekova, Edremit ve Midyat gibi ilçeler bulunmaktadır. / Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Akın Kaçmak’ın ölümünün ardından sular durulmuyor! Evini ateşe verdiler! Akın Kaçmak’ın ölümünün ardından sular durulmuyor! Evini ateşe verdiler!

Kafkametler’in kayıp 7 mürettebatını arama çalışmaları 163. günde sürüyor Kafkametler’in kayıp 7 mürettebatını arama çalışmaları 163. günde sürüyor

Yangında can pazarı! Yangında can pazarı!

Kendini kesti, ameliyatta hayatını kaybetti! Kendini kesti, ameliyatta hayatını kaybetti!

Çaycuma'da feci kaza Filyos Nehri'ne düşmekten son anda kurtuldu! Çaycuma'da feci kaza Filyos Nehri'ne düşmekten son anda kurtuldu!

 

Editör: Murat Barutçu