Bölgesel Amatör Lig’de 2023-2024 sezonuna şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Ereğli Belediyespor’da teknik direktör Cahit Terzi’nin ekibi belli oldu. Terzi, Zonguldakspor’da birlikte çalıştığı Mustafa Göktaş ile yine Zonguldakspor’un eski kaleci antrenörü Engin Şengül’ü ekibine dahil etti. Göktaş ile Şengül’ün Ereğli serüveni, sağlanan resmi anlaşma üzerine dün itibariyle başladı.

GÜÇLÜ BİR EKİP OLDULAR

Yarı profesyonel lig olarak nitelendirilen Bölgesel Amatör Lig’de 2023-2024 sezonu öncesi teknik ekip ve futbolcu kadrosunda yapılanmaya giden Ereğli Belediyespor’da, teknik ekip kadrosu tamamen şekillendi.

Bölgesel Amatör Ligde biri Zonguldakspor, diğeri Güzelorduspor’la iki şampiyonluğu bulunan Zonguldaklı teknik direktör Cahit Terzi’nin çalıştıracağı Eflatun-Beyazlı takımda, teknik ekibin diğer isimlerini bir başka Zonguldaklı antrenör Mustafa Göktaş ile Samsunlu çalıştırıcı Engin Şengül oluşturacak. Göktaş, Terzi’nin yardımcı antrenörlüğünü yapacak, Şengül ise kaleci antrenörü olarak sorumluluk üstlenecek.

Antrenörlük kariyerine Ereğli Belediyespor’la devam edecek Mustafa Göktaş, Zonguldakspor’da farklı dönemlerde Cahit Terzi’yle birlikte çalıştı. Göktaş, bu sezon Zonguldakspor’da ligin bitmesine son 6 maç kala Barış Şeref’le birlikte görev yapmıştı.

Şengül de yine Zonguldakspor’da 2014-2015 sezonunda kaleci antrenörü olarak görev aldı. Terzi’nin ekip arkadaşları, aynı zamanda 2014-2015 sezonunda 3. Lig’de şampiyon olarak 2. Lige çıkan Zonguldakspor’un teknik kadrosunda yer almıştı.

Başarılı bir kariyer geçmişine sahip olan Mustafa Göktaş ile Engin Şengül’ü teknik ekip kadrosuna dahil ederek güçlü bir ekip kuran Cahit Terzi, yıllar önce olduğu gibi yakalayacağı Zonguldakspor ruhuyla Ereğli Belediyespor'u 25 yıla yakın süredir özlem duyulan 3. Lig’e çıkaracak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

ccc

ikiliii

Süper Lig yolunda son düzlük! Kim kiminle nerede ne zaman karşılaşacak? Süper Lig yolunda son düzlük! Kim kiminle nerede ne zaman karşılaşacak?

Editör: Hüseyin EKİNCİ