Bölgesel Amatör Lig’de 2023-2024 sezonuna şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Ereğli Belediyespor’un 2. Lig temsilcisi Zonguldak Kömürspor’dan transfer ettiği Zonguldaklı futbolcu Hüseyin Yılmaz, kendisini resmen Eflatun-Beyazlı renklere bağladı.

Kulüp yönetimi, “flaş transfer” için, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın makamında imza töreni düzenledi. Törene, teknik direktör Cahit Terzi de katıldı.

Türk futbolunda bir milat olabilir... İtalya’da benzer örnek yaşanmış, Juventus küme düşürülmüştü Türk futbolunda bir milat olabilir... İtalya’da benzer örnek yaşanmış, Juventus küme düşürülmüştü

Eflatun-Beyazlı formayı sırtına giyen tecrübeli orta saha, kendisini Ereğlili yapan imzayı attı. Ardından duygularını dile getiren Zonguldaklı tecrübe, “Burada çok güzel bir ortam var. Tek hedef şampiyonluk. Zaten burayı tercih etmemin sebeplerinden biri, hedefin şampiyonluk olması. Ereğli Belediyespor camiası ve taraftarına şampiyonluk sevinci yaşatmak istiyorum. Buraya bunun bilinciyle geldim. Ereğli Belediyespor hak ettiği profesyonel ligdeki yerini alacak. Takımımızı hep birlikte profesyonel lige çıkaracağız. Onun için buradayım.” dedi.

SPOR SERVİSİ

1-22

Editör: Hüseyin EKİNCİ