Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde kurulu Ereğli Demir Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) saat ücretli istihdam etmek için 500 kişi alacağını duyurmuştu. 25 Nisan’da başlayan başvuru süreci dün itibariyle tamamlandı.

EERDEMİR’e bu süreç içinde 10 binin üzerinde kişinin iş yapmak için başvurduğu öğrenildi. Kriterlere uyan adaylar, iki sınavın ardından sağlık kontrolü ve komisyon mülakatına girecek. Başarılı olanlar ise ihtiyaç görülen birimlere yerleştirilecek.

Türkiye’nin en büyük entegre yassı çelik üreticisi Erdemir, işletme ünitelerinde görevlendirilecek saat ücretli çalışanları istihdam etmek için 25 Nisan’da başlattığı başvuru sürecini tamamladı. İşe alım sürecinde 10 binin üzerinde başvuru gerçekleşti. Belirlenen kriterlere uyan kişiler için duyurulacak tarihlerde sınavlar gerçekleştirilecek. Ardından sağlık kontrolü süreci ve komisyon mülakatına katılacak, ardından başarı sağlayan adaylar arasından, ihtiyaç doğrultusunda işe alımlar gerçekleştirilecek. (Haber Merkezi)

Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan:  Desteğinizle 4. Vekili Çıkaracağız Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan: Desteğinizle 4. Vekili Çıkaracağız

Takıntılı âşıktan korkunç plan! Takıntılı âşıktan korkunç plan!

Odun yüklü TIR otomobilin üzerine uçtu! Odun yüklü TIR otomobilin üzerine uçtu!

erdemir işçi3

Nejdet Tıskaoğlu: Büyük zaferlere imza atacağız Nejdet Tıskaoğlu: Büyük zaferlere imza atacağız

Gazipaşa’da büyük kavga!  Döner bıçakları havada uçuştu! Gazipaşa’da büyük kavga! Döner bıçakları havada uçuştu!

Editör: Murat Barutçu