Erdemir Anadolu Lisesi 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet töreni yapıldı.

Okul binasında yapılan mezuniyet törenine, Okul Müdürü Erol Koç, öğretmenler, öğrenci velileri, öğrenciler katıldı.

Törende Erdemir Anadolu Lisesinde 2022-2023 eğitim öğretim yılında ilk üçe girenlere ödülleri takdim edilirken, Okul Müdürü Erol Koç yaptığı konuşmada,”Sayın veliler, öğrencilerimize bundan sonraki başta eğitim-öğretim hayatları olmak üzere tüm girişimlerinde ve çalışmalarında başarılar diliyorum. Çocuklarınıza olan desteklerinizin ve güvenin devamını temenni ederim” diyerek şunları söyledi:

“Değerli öğretmen arkadaşlarım, bir anne ve baba şefkati ile kucaklayıp, erdem ve bilgi ile donattığınız bir nesli daha bugün buradan uğurluyoruz. Onlara gösterdiğiniz rehberlik, şefkat ve ilgi için sizlere ne kadar teşekkür etsem az. Sevgili genç arkadaşlarım, okula ilk başladığınız günden bugüne değin, eğitildiniz, bilgi ve erdemle donatıldınız, bugün bir mezuniyet yaşıyorsunuz. Biliniz ki her mezuniyet bir başka basamağın başlangıcıdır. Okul günleriniz, okul anılarına dönüşecektir. Sizleri gelecekte başarıyla okulunuzu, bizleri ve ailelerinizi en iyi şekilde temsil edeceğinize olan inancım tamdır.

Sevgili gençler üç şeyden asla vazgeçmeyiniz. Sağlık, saygı ve sevgi… Bu üç şey size, ailenize ve ülkemize mutluluk getirecektir. Sağlıklı düşünen insan çok çalışacak, saygılı olan kişi başkalarını fark edecek ve sevgi dolu kişi de başta kendi ülkesi olmak üzere tüm insanlığı sevecektir. Hızla değişen bu dünyada değişime ayak uydurmak, muasır medeniyetler seviyesine bizleri taşımak için şarttır.  Sizlerden dürüst, çalışkan, sevgi dolu, adil iyi bir insan, değer ve tutumlara bağlı olmanızı arzuluyorum. Ülkemizin geleceği siz değerli gençlerimizin bundan sonraki her başarısı gurur kaynağımız olacaktır. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum”

Yapılan konuşmaların ardından okuldan mezun olan öğrenciler keplerini attılar. (Meryem DEMİR)

WhatsApp Image 2023-06-11 at 14.54.28 (1)

Zonguldak'ta okulların müdür ve müdür yardımcıları belli oldu Zonguldak'ta okulların müdür ve müdür yardımcıları belli oldu

WhatsApp Image 2023-06-11 at 14.54.30WhatsApp Image 2023-06-11 at 14.54.30 (1)WhatsApp Image 2023-06-11 at 14.54.28

TTK’da önemli gelişme: Ruhsatlar alındı! TTK’da önemli gelişme: Ruhsatlar alındı!
Genç kız boğulma tehlikesi geçirdi Genç kız boğulma tehlikesi geçirdi
Takla atarak kanala düştü Takla atarak kanala düştü
Fındık fiyatlarında güncelleme yapıldı: İşte il il fiyat listesi! Fındık fiyatlarında güncelleme yapıldı: İşte il il fiyat listesi!

 

Editör: Murat Barutçu