Zonguldak Kömürspor’da Ercüment sevinci... Kırmızı-Lacivertli takımın hücum kanat oyuncusu, bir haftalık aranın ardından tekrar kadroya dahil oldu. Hücumun etkili ismi, 4 Şubat Cumartesi günü Kırklarelispor’la oynanacak maçta ilk 11’de görev alacak.

Elmas’ın hücum hattındaki önemli kozlarından biri olan Ercüment Eray Ataklı, 22 Ocak’ta oynanan 1461 Trabzon maçında sakatlık problemi yaşamış, maç sonrası yapılan kontrol üzerine tedavi sürecine girmişti.

Kendisine verilen program dahilinde tedavisi başlayan Ercüment, bu sırada deplasmanda Adıyamanspor’la oynanan 22’nci hafta maçında yer alamadı.

Bir haftalık maç boşluğunun ardından toparlanarak eski sağlığına kavuşan Zonguldak Kömürsporlu futbolcu, hafta boyunca yapılan antrenman uygulamalarındaki istekli haliyle dikkat çekti.

Dün Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda yapılan taktik antrenmanda maç kadrosunda sorumluluk alan Ercüment Eray, maça hazır bir görüntü sergiledi.

Cumartesi günü iç sahada oynanacak maçta, teknik direktör Şenol Demir’in yine en güvendiği isimlerin başında gelecek olan Ercüment, sağ kulvarda alacağı görevle Elmas’ın gol umudu olacak.

EMBİYA YOK

Kırmızı-Lacivertli takımda sakatlık problemi yaşayan bir diğer forvet oyuncusu Embiya Ayyıldız, bu hafta da formasından uzak kalacak. Adalesinde sıkıntı yaşayan Kırmızı-Lacivertli forvet, Adıyamanspor maçının ardından Kırklarelispor maçında da takımdan uzak kalacak.

Embiya’nın yokluğunda Zonguldak Kömürspor’da forvet sorumluluğunu Hacı Ömer Doğru alacak. Doğru, dünkü taktik çalışmada istek ve arzusuyla öne çıkan isim oldu.

Öte taraftan, Zonguldak Kömürspor’da stoper Hakan Çevik, ön libero Mevlüt Çelik ve sağ kenar Fatih Bektaş, Kırklarelispor maçı öncesi dört sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Kadronun değişilmez isimleri, Kırklarelispor maçında sarı kart görmeleri halinde, 8 Şubat Çarşamba günü yine iç sahada Vanspor’la oynanacak maçta forma giyemeyecek.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ