İYİ Parti’de istifalar nedeniyle il yönetimi düştü İYİ Parti’de istifalar nedeniyle il yönetimi düştü

Zonguldak Belediye Meclis üyesi Osman Bekaroğlu yaklaşan seçimlere doğru başkanlık konusu üzerinde kendi görüşlerini açıkladı ve en sevdiği mesleğin de belediye başkanlığı olduğunu söyledi.

Bir soru üzerine “vatandaşın aradığı kan bende” şeklinde esprili konuşan Bekaroğlu kesin aday adaylarının ortaya çıkması konusunda da “daha erken, kurultay bir bitsin, taşlar yerine otursun, ondan sonra” dedi.

Zonguldak’ta CHP’nin işinin hiç de kolay olmadığını, merkez ilçe ve il başkanlarının seçimlere doğru çok yorulacağını, çok çalışmaları gerektiğini belirten Bekaroğlu “özellikle gençler konusunda çaba sarf etmeleri gerekir, CHP’nin gençliği yok denecek kadar az, sokağa çıksanız önünüze gelen 100 gençten 95’i CHP’li değil, bu durumda seçim kazanmak zor olur” şeklinde konuştu.

Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu ile il başkanı Devrim Dural’ın yeni isimler olarak partiye avantaj kazandırdıklarını belirten Osman Bekaroğlu “zaten eskiye rağbet olsaydı bitpazarına nur yağardı” diyerek yeni başkanlardan çok şey beklediğini, partililerin de kendisi ile aynı görüşte olduğunu bildiğini sözlerine ekledi. (Haber: Sermet Aksu)

Editör: Murat Barutçu