Zonguldak Emniyet Müdürlüğünce Narkotik Suçlarla Mücadele Kapsamında Bilgilendirme Faaliyeti Gerçekleştirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Kdz. Ereğli Öğretmenevi’nde, Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerine ve Piri Reis Teknik ve Mesleki Anadolu Lisesi’nde anne ve anne adaylarına yönelik “En İyi Narkotik Polisi: Anne” eğitimi düzenlendi.

Vatandaş şaşkın!  Ne yapacaklarını şaşırdılar...
Vatandaş şaşkın! Ne yapacaklarını şaşırdılar...
İçeriği Görüntüle

Eğitimde, uyuşturucu madde bağımlılığının zararları ve UYUMA uygulaması hakkında bilgilendirme yapılarak farkındalık oluşturmak amacıyla broşür dağıtımı gerçekleştirildi.

Uyuşturucuyla mücadelede toplumsal farkındalık büyük önem taşımaktadır. UYUMA uygulaması ve bilinçlendirme faaliyetleriyle daha güvenli bir gelecek için hep birlikte mücadele edebiliriz. Vatandaşlarımızı, bu konuda duyarlı olmaya ve bilinçlenmek için düzenlenen eğitimlere katılmaya davet ediyoruz.

Whats App Image 2025 02 13 At 11.35.48

Whats App Image 2025 02 13 At 11.35.49 (1)

Kaynak: BÜLTEN