Gizem filmleri sürekli bir sorunun devam ettiği suç gibi unsurların yer aldığı ve bunları çözerken sürekli bir gizliliğin olduğu konuları işleyen film türleridir. Sessiz film döneminden başlayarak günümüze kadar varlığını devam ettiren bu filmler farklı film kategorileri ile bir arada harmanlanabilir. Bu duruma Örnek vermek gerekirse Dedektif filmlerinden yeni macera filmleri ve Korku filmlerine kadar birçok tür Gizem isimli özelliklerini de içerisinde barındırmaktadır. Bu filmler Her zaman merak duygusunu en yüksek seviyeye çıkartarak filmin son anına kadar gizem ve gerilimi korumaktadır. Popülerliği sürekli artış gösteren bu filmler soluksuz izleyeceğiniz pek çok yapıt ile sitemizde yer almaktadır. 

Bu kadarına da pes! Eteğin üstü 50, altı 20 yaşındaymış! Tik Tok’taki skandal görüntüler sınır tanımıyor Bu kadarına da pes! Eteğin üstü 50, altı 20 yaşındaymış! Tik Tok’taki skandal görüntüler sınır tanımıyor

Bu film türleri genel itibarıyla yaşanan sebebi belirsiz problemler ya da suçlar etrafında dönmektedir. Ortadaki durumun gizemli koşullar altında olması nedeniyle film genelinde bazı ipuçları izleyiciye verilmektedir. Böylece bu ipuçlarını takip ederek sonucu ulaşmaya çalışan karakterle birlikte seyirci de işin içine dahil edilmektedir. Sinemadaki en fazla ilgi çekici türler arasında yer alan ve büyüleyici özellikteki filmleri sahip bu kategori her yem sahnede farklı bir kapıyı aralamaktadır. Online gizem filmleri izle seçenekleri ile akıl sınırlarını sonuna kadar zorlayan ve izleyiciyi meraklandıran bu filmler HD kalite ile sitemizde yer almaktadır. Sitemizde yer alan gizemli filmleri inceledikten sonra filmler hakkındaki yorum ve önerilerinizi bize iletebilirsiniz. Gizemli temaya sahip ve kalitesi yüksek olan filmleri sitemizde liste halinde olabilirsiniz. Ayrıca bu filmlerin IMDb puanlarını da inceleyerek film hakkındaki bilgilere ulaşabilirsiniz.

safak gazetesi (1)

Editör: Muhammet