AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız, AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, AK Parti Merkez İlçe il genel meclisi adayları, Elvanpazarcık Belediyesi meclis üye adayları, partililer mitinge büyük bir coşku ile katıldı.

Filyos Limanı’na saldırı alarmı! Filyos Limanı’na saldırı alarmı!

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan yaptığı konuşmada, “Elvanpazarcık’lı hemşehrilerimiz Belediye Başkan adayımız Hüseyin Uzun’la 31 Mart seçimleri için ‘Gerçek Belediyecilik’ için, eser ve hizmet siyaseti için hazır ve kararlı. Elvanpazarcık Beldemizin 31 Mart mührü hizmet için hazır” dedi.

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız da konuşmasında, ‘Elvanpazarcık’ta hizmet belediyeciliğinin coşkusu. Gönlümüz bir, sevdamız bir, yolumuz bir, davamız bir. Elvanpazarcık mitingimizi büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik. Elvanpazarcık’lı hemşehrilerimiz Belediye Başkan adayımız Hüseyin Uzun’a 31 Mart seçimleri için, eser ve hizmet siyaseti için hazır ve kararlı” diye konuştu.

Elvanpazarcık Belediye Başkanı ve başkan adayı Hüseyin Uzun da konuşmasında, tüm katılanlara teşekkür ederek, 31 Mart belediye başkanlığı seçimlerinde tüm halkın desteğini sonuna kadar beklediğini söyledi.

Hüseyin Uzun Elvan Pazarcık 1

Hüseyin Uzun Elvan Pazarcık 3

Hüseyin Uzun Elvan Pazarcık 2

Kaynak: Haber Merkezi