Ankaraspor’un yerinde kim olsa, Buca'yla eşleşmek istemez! İzmir ekibi, Süper Lig kadrosuna sahip Ankaraspor’un yerinde kim olsa, Buca'yla eşleşmek istemez! İzmir ekibi, Süper Lig kadrosuna sahip

Zonguldak’ta, 4 yıllık bir geçmişe sahip Elvanpazarcıkspor’a büyük onur. Kırmızı-Beyazlı takım, küme düştüğü gün “En centilmen takım” ödülüne layık görüldü.

2018 yılında kurulan, 2022 yılında Birinci Amatör Küme’de şampiyon olarak Süper Amatör Lige yükselme başarısı gösteren Elvanpazarcıkspor, ilk kez mücadele ettiği ligde tutunamadı.

Bir çoğu kurum takımı, bir çoğu belediye ve işadamı destekli yüksek bütçeli kulüpler arasında var olma savaşı veren Elvanpazarcıkspor, kısıtlı imkan ve ekonomik bütçeyle mücadele ettiği lige, bugün Gelikspor’la oynadığı 24’üncü aynı zamanda son hafta maçıyla veda etti.

Fener sahasında 6-0’lık yenilgiyle 24 maçlık lig maratonunu noktalayan Elvanpazarcıkspor, uzun lig periyodunda 1 galibiyet, 1 beraberlik, 22 mağlubiyetle sadece 4 puan toplayabildi.

Sezonu puantaj cetvelinin son basamağında noktalayan kırmızı-beyazlı takım, Gelikspor'la oynadığı son maç öncesi “en centilmen takım” ödülüyle onurlandırıldı.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nca (ASKF) hazırlanan ve üzerinde “Aytunç Topaloğlu sezonunda göstermiş olduğunuz centilmence mücadeleden dolayı teşekkür ederiz” yazılı plaket, Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin, ASKF Başkanı Kemal Demir, Gelikspor Kulüp Başkanı Resul Cesur ve Genel Kaptan Ayhan Yıldırım tarafından, Elvanpazarcıkspor antrenörü Fatih Gedik’e takdim edildi.

Küme düşerken “en centilmen takım” onuru yaşayan Elvanpazarcıkspor, onur belgesi olan plaketi, kulübün en güzel yerinde sergileyecek.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

6B1A39826B1A39726B1A39606B1A3962

6B1A3951

Editör: Hüseyin EKİNCİ