Zengin çeşit, kaliteli markalarla Zonguldak’ta uzun yıllar iç giyim toptancısı olarak hizmet veren Hakan Ticaret, stokları eritmek amacıyla büyük indirim başlatıyor.

Büyüyen ve gelişen Türkiye’de, kaliteli ve uygun fiyatlı İç giyim, pijama, çorap, kozmetik ve ev tekstili satan, en yaygın perakende mağazalar zinciri olmak amacıyla Zonguldak Kent Merkezinde 1988 yılında kurulan Hakan Ticaret, 18-30 Aralık 2019 tarihleri arasında 12 Katlı İş Merkezi 3. kattaki mağazasında toptan fiyatına satış yapacak.

Kısa süreliğine yapılacak kampanya ile Zonguldak halkına kalite ve ucuzluk anlamında hizmet etmek istediklerini belirten Hakan Ticaret yetkilileri, kampanya hakkında: “Ekonomik kriz esnafı zorluyor. Ekonomik krizin yanında ulusal marka ve marketlerin çamaşır, çorap, şapka gibi birçok ithal ürünü satarak pazardan büyük pay almaları yerel esnaf ve mağazaları olumsuz yönde etkilemektedir. Hakan Ticaret kaliteli ve uygun ürünleri ile tüm Zonguldak halkını 18-30 Aralık 2019 tarihleri arasında 12 Katlı İş Merkezi 3. kattaki mağazamızda toptan fiyatına yapacağımız kampanyamıza davet ediyoruz. Mağazamızda; Taç, Kom, Black Spade, Kappa, Mila Estive, Berrak, Şahinler gibi kaliteli markaları ucuz fiyata halkımıza sunuyoruz” dediler. (Seçkin KIRARSLAN)

Editör: Haber Merkezi