Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, her hafta Salı ve Perşembe günleri düzenlediği halk günü toplantılarında vatandaşların talep ve sorunlarını dinleyerek ivediliğine göre gerekli daire müdürlerine talimat vererek giderilmesi için çalışmaları başlatıyor.

Halk gününde Belediye Başkanında giysi yardımı isteyen vatandaşlara Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan; “Giysi yardımı sona erdi ancak kumanya desteğimiz devam ediyor. Çok ihtiyaç sahibi olanları not alacağız kumanya desteği vereceğiz. Giysi konusunda inşallah önümüzdeki sene daha fazla yardım yapacağız. Bizim zaten böyle bir bütçemiz yoktu hayırsever işadamlarımıza, dostlarımıza rica ettik meclis üyesi arkadaşlarımız ve bizde destek olduk kimseyi kırmadan giysi yardımı yapmaya gayret ettik. Kumanya yardımı konusunda ismini aldığımız kişilere dönüş yapacağız. Vatandaşlarımızın sıkıntılarını çözmek adına elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz” dedi.

Uygulamadan memnun olduklarını belirten vatandaşlar, “Mahallelerimizi veya şahsımızı ilgilendiren sorun ve taleplerimizi başkanımıza iletiyoruz sağolsun başkanımız taleplerimizi dinleyerek notunu aldırıyor ve ilgili müdürlüklere talimatlar vererek sorunumuzu çözmeye gayret ediyor. Başkanımızın ilgisinden ve çalışmalarından memnuniyet duyuyoruz” dediler. (Seçkin KIRARSLAN)

Editör: Haber Merkezi