Bartın'da çarşı ve mahalle bekçileri tarafından yürütülen yoğun çalışmalar meyvesini verdi. Son yapılan denetimlerde 226 kişi ve 3 araç sorgulanırken, 1 yoklama kaçağı yakalandı. Gürültü kirliliği yaratan 5 kişiye toplam 4 bin 885 TL, plakasız ve ehliyetsiz araç kullanan 1 kişiye de 23 bin 894 TL ceza kesildi.

Denetimler sadece kişilere ve araçlara yönelik kalmadı, şehirdeki güvenliği etkileyebilecek diğer unsurlar da gözden geçirildi. Bu kapsamda 15 metruk bina kontrol edilirken, 8 adreste konut denetimi gerçekleştirildi.

Ruslar Amasra’yı sevdi! Rus turist sayısı 20 ayda 5 kat arttı Ruslar Amasra’yı sevdi! Rus turist sayısı 20 ayda 5 kat arttı

Bartın Emniyet Müdürlüğü, çarşı ve mahallelerdeki güvenliği sağlama konusundaki kararlılığını bu denetimlerle bir kez daha göstermiş oldu. Yapılan çalışmalarla kamu düzeninin korunması ve vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması hedefleniyor. Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, toplumun huzuru için çalışmaların aralıksız devam edeceğini ifade etti.

Kaynak: Haber Merkezi