Bartın İnkumu yolunda Dur ihtarına uymayan ve motosikleti ile polisten kaçan 15 yaşındaki K.C.Z., kontrolünü kaybederek kaza yaptı. Kazadan yara almadan kurtulan gencin ehliyetsiz olduğu ve plakasız motosiklet kullandığı öğrenildi.

Olay, Gölbucağından Boğaz istikametine seyir halinde olan ve hız yapan motosikleti gören motorlu trafik ekiplerinin durdurmak için peşine düşmesiyle başladı. İzini kaybettirmek için Karasu köyüne giren sürücü, köy içinde park halindeki bir araca çarparak durabildi.

Kaza yerinde yapılan incelemede motosiklet sürücüsü K.C.Z.'nin ve arkasındaki arkadaşının da 15 yaşında olduğu ortaya çıktı. Kazadan şans eseri yara almadan kurtulan K.C.Z., babasına teslim edilirken, motosiklet ise çekici ile otoparka çekildi.

Yüksek Ceza!

Kazanın ardından K.C.Z.'ye ehliyetsiz motosiklet kullanmaktan, trafik güvenliğini tehlikeye düşürmekten, plakasız motosiklet kullanmaktan ve dur ihtarına uymamaktan toplam 32 bin lira para cezası kesildi. Motosikletin sahibi ise 13 bin lira olmak üzere toplamda 45 bin lira para cezasına çarptırıldı.

Bartın Motor Trafik (3)

Bartın Motor Trafik (2)

Bartın Motor Trafik (1)

Jandarma parkta para dolu çantayı sahibine ulaştırdı Jandarma parkta para dolu çantayı sahibine ulaştırdı

Kaynak: Haber Merkezi