Sahada yapılan çalışmaların geniş çaplı değerlendirilmesi yapıldı. Çözüm bekleyen sorunlar üzerine, temsilcilerin her biri söz alarak düşüncelerini belirtti.

İl Başkanı Kamuran Aşkar, "Biz büyük bir aileyiz. EĞİTİM BİR SEN Ve MEMUR SEN, ülkemizin ve ilimizin yetkili ve en büyük sendikası olmasının nedeni diğerlerine göre değil, değerlerine göre sendikacılık yapması, her fırsatta üyeleriyle bir araya gelmesidir” diyerek şunları söyledi:

“Bugün, bu toplantıda ilimizin eğitim sorunlarını yeniden masaya yatırdık, çözümlerini not alarak yetkililerle ve siyasi erklerle görüşerek sorunlardan beslenen değil, çözümü önemseyen ve çözüme giden bir sendika olduğumuzu bir kez daha ortaya koymuş oluyoruz. Her zaman üyelerimizin yanında olduğumuzu, kurum temsilcilerimizin sendikamızın isimsiz kahramanları olarak sahadaki iletişimi sağladığını, sendikanın en önemli simleri olduğunu belirtirim. Yetkili sendika oluşumuzdaki rolünüz önemlidir. Katılımınızdan dolayı teşekkür eder, işlerimizde kolaylıklar diliyoruz”

Kapuz’un sevilen isimlerinden Ali İnce hayatını kaybetti Kapuz’un sevilen isimlerinden Ali İnce hayatını kaybetti

Promosyon sürecinin, kurumlardaki sıkıntıların, ülke gündeminin ve yerel gündemin değerlendirildiği program birlik ve beraberlik mesajlarıyla tamamlandı. (Haber Merkezi)

Editör: Muhammet