Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun önümüzdeki pazartesi yapılacak Merkez İlçe seçimlerinde aday olacağını açıkladı.

Uzun parti binasında yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Bildiğiniz gibi, Genel Merkezimiz 6 Haziran 2023 tarihinde yapmış olduğu toplantı ile, kongreler yönetmeliğinin 2’ci maddesinin 1.benti uyarınca, ”İlçe Kongresi Delege Seçimleri ile, İl Kongreler Takvimi’nin” başlatılmasına karar verdi.

Bu çerçevede bütün örgütlerimizde 3 Temmuz 2023 tarihinde başlayan İlçe Kongresi delege seçimleri, 30 Temmuz 2023 tarihinde bitirildi.

5 Ağustos Günü bütün örgütlerimizde başlayan İlçe Kongrelerimiz de, artık  10 Eylül 2023 günü sona eriyor. Merkez İlçemizin Yeni Başkanını ve Yönetim Kurulunu belirleyeceğimiz seçimi ise 4 Eylül (Pazartesi) Günü Alaborina’da 12.00-19.00 saatleri arasında gerçekleştireceğiz.

AK Parti’den vekillere sosyal medya uyarısı! AK Parti’den vekillere sosyal medya uyarısı!

Maalesef ülke genelinde yapılan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde arzu ettiğimiz sonuçlara ulaşamadık. Tabi ki bu konuda çeşitli yorumlar ve çok farklı analizler yapılabilir.

Ancak AKP iktidarının bugüne kadar olduğu gibi son seçimlerde de demokratik bir seçim yerine yalan, iftira ve müthiş bir algı operasyonunun uygulandığı bir seçimi halkımıza dayatması neticesi kurgulanan acı bir senaryo gerçekleştirildi. Ve maalesef bizler de bunları engelleyemedik.

Derin bir yoksulluğun, kontrol edilemez bir hayat pahalılığının bütün geniş kitleleri ezip yok ettiği bir süreçte; muhalif odaklı bir siyasetle başarısız olunması aslında başlı başına irdelenmesi gereken ciddi bir olgudur. Yerel anlamda merkez ilçe örgütümüz olarak son yaşanan Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde başarılı çıkmamız ülke geneline taşındığında aynı başarıyı yakalamadığımız için ister istemez hedeflerimizin ve çalışma programlarımızın yeniden gözden geçirilmesini zorunlu kılmaktadır.

4 eylül (Pazartesi)günü yaşayacağımız ilçe başkanlığı seçimlerine gelindiğinde; biz bütün delegelerimize arkadaşlarımız ile birlikte gerçekleri bir bir anlatmaya devam ediyoruz.

Tabi ki 3 buçuk yıllık süre içerisindeki eksikliklerimizi, hatalarımızı, gerçekleştiremediklerimizi de anlatıyoruz.

Ancak kendilerini, kamuoyuna uyguladıkları efsunlama yöntemleri ile tek seçenek olarak görenleri, siyasetin etik değerlerini yok sayanları, bugüne kadar böylesi hiç yaşanmayan, anında saf değiştirip hararetle geçmişte söylediklerini özel bir hazım yeteneği ile yutanları da delegelerimize bir bir anlatıyoruz. Yaptıkları her bir siyasi hamleyi tek doğru, tek gerçek sayan, kendilerini ulaşılamaz bir siyasetin en doruk noktasında görenlere karşı gerçekleri,  hakikatleri anlatabilmenin ne kadar zor olduğunu da biliyorum. Ama bütün inancımla ifade ediyorum ki, tüm gerçekleri en yalın bir şekilde görebilen delegelerimiz, bu seçim süresince adeta bana ve arkadaşlarıma karşı “HAÇLI SEFERLERİ” başlatanlara 4 eylül (Pazartesi)Günü en yakışan cevabı vereceklerdir. Delegelerimize olan güvenim tamdır. Onların şaşmaz sağduyuları ve tercihlerine duyduğum en kalbi inancımı bir kez daha ifade ediyor. Katılan tüm yol arkadaşlarıma ve sizlere sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi. (Haber: Sertaç ÖZDEMİR)

WhatsApp-Image-2023-09-01-at-15.28.54

WhatsApp-Image-2023-09-01-at-15.28.54-(1)

Editör: Murat Barutçu