Sevgililer Günü'nde "aşk büyüsü" tuzağı: 46 milyon TL'lik vurgun, 19 tutuklama
Sevgililer Günü'nde "aşk büyüsü" tuzağı: 46 milyon TL'lik vurgun, 19 tutuklama
İçeriği Görüntüle

Olay, İrfanlı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre yol kenarında park halinde bulunan motosiklet, henüz belirlenemeyen bir nedenle bir anda alev aldı. Motosikletten yükselen dumanı ve alevleri gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdi.

İtfaiye kısa sürede müdahale etti

İhbar üzerine olay yerine Düziçi Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye ulaşan ekipler, yangına müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı. Yangının tamamen söndürülmesinin ardından ekipler, olası bir yeniden alevlenmeye karşı soğutma çalışması yaptı.

Motosiklet hurdaya döndü

Yangında herhangi bir yaralanma yaşanmazken, alevlerin tamamen sardığı motosiklet kullanılamaz hale geldi. Yangının çıkış nedenine ilişkin inceleme başlatıldı.

Kaynak: İHA