Düzce 18 Temmuz Spor Salonu’nda 2025–2026 okul sporları kapsamında düzenlenen genç kızlar ve genç erkekler 3x3 basketbol müsabakaları tamamlandı. Müsabakalarda öğrenciler, A ve B kategorilerinde ter dökerek şampiyonluk için kıyasıya mücadele etti.

GENÇ ERKEKLERDE KAZANAN OKULLAR

• A Kategorisi: Farabi Anadolu Lisesi birinci, Fen Lisesi ikinci, Arsal Anadolu Lisesi üçüncü, Düzce Spor Lisesi dördüncü oldu.

• B Kategorisi: Karabük Anadolu Lisesi birinci, Akçakoca Sosyal Bilimler Anadolu Lisesi ikinci, Akçakoca Fedai Karıbıyık MTAL üçüncü, Akçakoca Lisesi dördüncü sırayı aldı.

Düzce’de bir haftada 125 aranan şahıs yakalandı
Düzce’de bir haftada 125 aranan şahıs yakalandı
İçeriği Görüntüle

GENÇ KIZLARDA DERECEYE GİRENLER

Genç kızlar kategorisinde Atatürk Anadolu Lisesi birinciliği elde ederken, Arslanlı Lisesi ikinci, Cumhuriyet Anadolu Lisesi üçüncü ve Cemil Meriç Anadolu Lisesi dördüncü oldu.

Ödüller sahiplerini buldu

Müsabaka sonunda dereceye giren okullara düzenlenen törenle ödülleri takdim edildi. Organizasyon, öğrencilerin sportif yeteneklerini sergilediği ve heyecanın dorukta yaşandığı bir etkinlik olarak tamamlandı.

Kaynak: İHA