Bursa Haber - Bursa’nın Yıldırım ilçesinde düğün töreni için bir araya gelen kalabalık, evlerinde bulunduğu alanda meşale yakıp, arka arkaya havaya ateş açtı. O anlar ise kameraya yansıdı.

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde düzenlenen düğün töreninde yine silahlar konuştu. Düğün töreni nedeniyle bir araya gelen akrabalar oyun oynadıkları esnada evlerinde bulunduğu meydanda eğlenmek istediler. Kalabalık içinde bulunan bir kişi yanında taşıdığı tabanca ile havaya arka arkaya ateş açtı. O anlar ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Geçtiğimiz günlerde merkez Osmangazi ilçesinde gelinin evinin bulunduğu sokağa gelen aile yakınları, pompalı tüfek ve tabancalara sokak arasında ateş açıp ortalığı savaş alanına çevirmişti. İHA

AW028345_02

AW028345_03

Muhasebeci işyerini 122 milyon tl dolandırdı; 60 milyon tl kumarda kaybetti
Muhasebeci işyerini 122 milyon tl dolandırdı; 60 milyon tl kumarda kaybetti
İçeriği Görüntüle

AW028345_01

Muhabir: Virda Şahin