81 ilden getirilecek taşlarla inşa edilecek
81 ilden getirilecek taşlarla inşa edilecek
İçeriği Görüntüle

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) olağan meclis toplantısı, Meclis Başkanı Tanju Acar başkanlığında Şehit Emniyet Müdürü Ufuk Baysan Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Açılış konuşmasında Meclis Başkanı Acar, devam eden DOSKİM Projesi hakkında bilgi vererek meclis gündemini paylaştı ve ilk sözü Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık’a bıraktı.

Başkan Bıyık, oda faaliyetleri ve kasım ayı içinde gerçekleştirilen etkinlikler hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi. Bıyık, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ile birlikte Trabzon’da yapılan programlara katıldıklarını, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ile kardeş oda protokolü imzaladıklarını ve Trabzon’daki üst düzey makam ziyaretlerini aktardı. Ayrıca, daha önce gerçekleştirilen inşaat müteahhitleri sektör istişare toplantısında gündeme gelen elektrik ve doğalgaz sorunlarının çözüme kavuştuğunu, fiber altyapı çalışmalarının da yakın zamanda tamamlanacağını belirtti.

Toplantıda, aylık mizanlar ve hesaplar hakkında görüşmelerin ardından, TOBB’un yenilenen akreditasyon sistemine uyum süreci hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Yeni kriterlere uyum için stratejik plan ve iş planı hazırlanacağı, paydaş anketlerinin iç ve dış paydaşlarla paylaşılacağı bildirildi.

Gündemin son bölümünde, DTSO’nun yeni hizmet binasının durumu hakkında bilgilendirmeler yapılarak toplantı sona erdi.

Kaynak: İHA