Ulusal basında yer alan habere göre Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2023-2024 sezonunda geçerli olmak üzere UEFA ve Ulusal Kulüp Lisansı almaya hak kazanan kulüpleri açıkladı. Spor Toto 1. Lig'de ise sadece Göztepe lisans alabildi. Süper Lig'de şu an bulunan 6 takım sınıfta kaldı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2023-2024 sezonunda geçerli olmak üzere UEFA ve Ulusal Kulüp Lisansı almaya hak kazanan kulüpleri açıkladı.

Süper Lig'de mücadele eden Antalyaspor, Ankaragücü, Kayserispor, Karagümrük, Giresunspor, Ümraniyespor UEFA lisansı alamayarak sınıfta kaldı. Adana Demirspor, Konyaspor, Beşiktaş, Alanyaspor, Sivasspor, Fenerbahçe, Galatasaray, İstanbulspor, Medipol Başakşehir FK, Kasımpaşa ve Trabzonspor ise lisans almaya hak kazandı.

Rektör Kırışık akademisyenlere patent belgelerini takdim etti Rektör Kırışık akademisyenlere patent belgelerini takdim etti

Kulüplerin UEFA ve Ulusal Kulüp Lisansı alabilmesi için Sportif, Futbol Sosyal Sorumluluk, Altyapı, Personel-İdari, Hukuki ve Mali kriterlerin kusursuz bir şekilde yerine getirilmesi gerekiyor. UEFA lisansı alamayan takımlar, UEFA'nın organizasyonlarında yer alamıyor. (Haber merkezi)

Necati Başar, hastanede tedavi altına alındı Necati Başar, hastanede tedavi altına alındı

Sezonu yeni bitiren Zonguldak ekibi transfere başladı... Bu transfer ses getirir Sezonu yeni bitiren Zonguldak ekibi transfere başladı... Bu transfer ses getirir

Toplantı sona erdi! Köprü altı esnafına müjde! Toplantı sona erdi! Köprü altı esnafına müjde!

Milletvekilleri saat 13.30’da Zonguldak Adliyesi’ne gidecek Milletvekilleri saat 13.30’da Zonguldak Adliyesi’ne gidecek

Editör: Murat Barutçu